سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پست ترین دانش، آن است که از زبانت در نگذرد و والاترین دانش، آن است که در اعضا و جوارح پدیدار گردد . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :44
بازدید دیروز :6
کل بازدید :147097
تعداد کل یاداشته ها : 200
103/9/2
10:30 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
فاطمه[200]

خبر مایه
پیوند دوستان
 
مهندس محی الدین اله دادی بلوچستان بهارانه نگاهی نو به مشاوره ساده دل ||*^ــــ^*|| diafeh ||*^ــــ^ *|| کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی جبهه مقاومت وبیداری اسلامی تنهای93 سارا احمدی یه دلتنگی-یه دلنوشته-یه عکس-یه عاشق وب سایت شخصی مهران حداد__M.Hadad personal website .: شهر عشق :. ما تا آخرایستاده ایم هدهد ******ali pishtaz****** گیاهان دارویی سوره777 یامهدی شهریار کوچه ها دریایی از غم ارواحنا فداک یا زینب در آغوش خدا انجام پروژه های دانشجویی برای دانشجویان کنترل اصلاحات نت سرای الماس عمو همه چی دان دهکده کوچک ما I AM WHAT I AM خاطرات غزلیات محسن نصیری(هامون) من و خودم... رویابین دوستانه نمی دونم بخدا موندم نیلوفر مرداب تینا!!!! •.ღ♥ فرشتــ ـــ ـه تنهــ ــ ــایی ♥ღ.• عاشقانه ها پسر تنها sharareh atashin عمو همه چی دان Morteza Qasemi:Violinist خــــــــــــــــاطــــــــــــره هـــا بهار عشق دل شکسته تینا مقاله های تربیتی سکوت عاری از صداست. vagte raftan ღღღ معرکه همون قلقلک ღღღ نـــابترینـــــــــــــــــها بسیج صالحین °°FoReVEr•• معماری عاشقانه زنگ تفریح بروزترین ها سرور جزتو
از الفبای فرهنگ عاشورا «وفا» است و در قاموس شهدای کربلا جایگاه بلندی دارد. وفا به معنای عمل به پیمان و ایستادگی بر سر قول و عهد و عمل به وظایف انسانی و اسلامی در قبال دیگری، بخصوص‏ «امام‏» و از برترین خصلتها و نشانه جوانمردی، خداباوری، شرافت نفس و صدق و راستی است.به فرموده علی‏ «ع‏»: «اشرف الخلایق‏الوفاء».[1] .
عاشورا، صحنه وفا از یک سو و بی وفایی از سوی دیگر بود.سید الشهدا «ع‏» در مسیر کوفه، پس از شنیدن خبر شهادت نماینده‏اش قیس بن مسهر، با خواندن آیه‏ «رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا» (احزاب/23).
مقام وفای او را بر شمرد.شب عاشورا نیز، یاران خویش را صادقترین و با وفاترین یاران ‏معرفی کرد (لا اعلم اصحابا اوفی و لا خیرا من اصحابی...).آنان نیز در چند نبوت، وقتی ‏امام بیعت‏ خویش را برداشت و از آنان خواست که بروند، یکصدا اعلام وفاداری کردند و امام خویش را تنها نگذاشتند.عباس بن علی‏ «ع‏» امان نامه دشمن را رد کرد و برادر را تنها نگذاشت.روز عاشورا نیز با لب تشنه به فرات رفت، اما با یاد عطش سید الشهدا و اطفال، آب ننوشید.
بر خلاف جمعی از کوفیان که بی‏وفایی کردند و پس از نامه نوشتن و دعوت کردن، به‏جنگ آن حضرت آمدند، عده‏ای هم جان بر سر پیمان باختند و فدای حسین‏ «ع‏» شدند: و علی الارواح التی حلت بفنائک...»[2] امام حسین‏ «ع‏» در خطبه‏های طول راه و روز عاشورا به‏ «غدر»، «خذلان‏»، «نقض عهد» «خلع بیعت‏»، «نکث‏» «غرور»، و... کوفیان اشاره کرده، آنان را بر نقض بیعت و پیمان شکنی نکوهش کرده است.
سید الشهدا «ع‏»، خود بر پیمان خویش با خدا وفا کرد.در زیارتنامه او به تعبیراتی‏ همچون‏ «اشهد انک قد بلغت و نصحت و وفیت و اوفیت‏»[3] بر می‏خوریم.از زیارتنامه‏ حضرت عباس‏ «ع‏» نیز می‏خوانیم: «و اشهد انک... ممن وفی ببیعته و استجاب له دعوته‏ و اطاع ولاة امره...»[4] و عاشورائیان میثاق با خون شهدا می‏بندند که راه و پیامشان را فراموش نکنند.

مبادا عهد خود را واگذاریم
امام خویش را تنها گذاریم



95/6/18::: 10:1 ص
نظر()